Student, academicus of zeer geïnteresseerd in open Blockchains?

Door PixelPhobiac op zondag 14 augustus 2016 19:50 - Reacties (6)
Categorie: -, Views: 3.094

Dan bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in het succesvolle Blockchain Education Network (BEN), welke zijn wortels sinds kort ook in het fintech-ambitieuze Nederland aan het schieten is. Lid worden van BEN is een unieke kans om te netwerken met toekomstmakers!

Het wat en waarom van BEN
BEN is sinds 2014 de drijvende kracht achter #GenerationBlockchain. Generation Blockchain bestaat uit studenten verspreid over de hele wereld die enthousiast zijn geraakt door Bitcoin en zijn onderliggende techniek, de open Blockchain. Deze studenten zien met hun frisse blik de kwadratisch groeiende disruptie en invloed die de techniek op veel grote sectoren teweeg zal brengen. BEN ziet jonge en enthousiaste studenten als de ideale doelgroep om te verbinden, om zo de invloed van de techniek op het dagelijks leven nog groter te maken.
Op grote campussen als MIT, Stanford University, meerdere in Toronto en Rome zijn door BEN al reeds succeslvolle on- en offline hackathons gehouden. BEN is een verbindend platform voor een immer groeiende groep van inmiddels 600 actieve studenten en enthousiastelingen.

BEN is bekend bij- en geliefd door- veel bedrijven in de jonge Blockchainindustrie. Nauwe samenwerkingen hebben als gevolg dat je direct toegang hebt tot stageplekken, gratis tickets voor conferenties (zoals b.v. de succesvolle Nederlandse Bitcoin Wednesday) en financiële steun voor o.a. het opzetten van bijeenkomsten. Wie weet wat wij met meer leden voor elkaar kunnen krijgen.

BEN-NL
De Nederlandse tak van BEN wordt bijgestaan door Bitcoin Wednesday. Dit is een maandelijks gehouden conferentie met een podium waar vooraanstaande Blockchainers hun ideeën en bevindingen kunnen delen. Initiëel zal BEN-NL van deze mooie gelegenheid gebruikmaken door vóór de aanvang van de conferentie een korte BEN-NL vergadering te houden.

Uit de allereerste vergadering, welke op de 38e editie van Bitcoin Wednesday (3 augtustus 2016) plaatsvond, is al een ambitieus actieplan voortgekomen. Heb jij interesse in dit actieplan en wil jij onderdeel worden van de #GenerationBlockchain van Nederland? In een tijd waar de opkomst van een "once in a generation" technologie net de puberfase aan het ontgroeien is? Word gatis lid!

Word gratis lid
BEN leeft op het hippe communicatieplatform Slack.
  • Maak een gratis account aan op BlockchainEdu.org/welcome
  • Introduceer jezelf op het #introductions kanaal
  • Bezoek het #netherlands kanaal
Gelijkgestemde mensen wachten je daar op en zullen je met liefde verder helpen!

P.S. ook de wat meer uitgekristalliseerde breinen zijn welkom om mee te doen! Soms kan crypto-space wat realisme en kennis/eerder opgedane ervaring gebruiken.

PixelPhobiac / Jeroen M. - student bio-informatica en lid van BEN